Forever Living Products


Het verhaal van Forever Living Products begint met één persoon en een ambitieuze droom. Jarenlang zocht Rex Maughan een zakelijk idee dat de twee grootste doelen in zijn leven zou combineren: een betere gezondheid én financiële vrijheid. In 1978 vond hij waar hij naar zocht en nodigde hij 43 mensen uit om de allereerste presentatie van Forever Living Products bij te wonen in Tempe, Arizona. Deze eerste presentatie vormde het begin van een reis die zou leiden tot een onvoorstelbaar zakelijk succes.

Wat Rex en deze eerste Forever Business Owner(FBO) zich al snel realiseerden, was dat veel mensen op zoek waren naar hetzelfde. Mensen hadden er genoeg van steeds maar weer hetzelfde voorgeschreven te krijgen om zich beter te voelen. Ze zochten nieuwe, natuurlijke alternatieven voor het verbeteren van hun gezondheid. En voor velen was het verbeteren van hun gezondheid nog maar het begin. Wat zij ontdekten was een mogelijkheid die hen meer controle gaf over hoe ze hun tijd wilden indelen en hoe ze een inkomen konden verwerven.


Hoofdkantoor FLP Baarn

Forever Living Products groeide al snel uit van de droom van één persoon naar de droom van miljoenen. De hoge kwaliteit van de producten en de eenvoud van het bedrijfsplan betekende dat iedereen die dit wilde de kwaliteit van zijn of haar leven kon verbeteren. Sommigen begonnen als klanten op zoek naar betere gezondheidsproducten en groeiden daarna van tevreden klanten door tot FBO’s. Anderen zagen het zakelijk potentieel onmiddellijk en begonnen met het opzetten van een succesvolle organisatie. Wat de reden ook was om mee te doen, de resultaten waren hetzelfde. Hun succes groeide, en ze hielpen anderen gezonder en meer vermogend te worden. Tegenwoordig, 37 jaar later, heeft Forever Living Products meer dan 8,5 miljoen FBO in meer dan 158 landen over de hele wereld.


Over de producten

De Aloë Vera producten van Forever

Terug naar de natuur met de Aloë Vera Barbadensis Miller. De krachtigste variant van de ruim driehonderd soorten met een bewezen werking. Alleen het gebruik van de bladsappen en bladgelei kent de optimale werking. Aloë Vera is het best geteste voedingssupplement ter wereld, met meer dan 200 essentiële voedingsstoffenvoor ons lichaam.

De Aloë Vera van Forever bestaat uitsluitend uit de voedzame en heilzame gelei uit het blad. De bast die ook een aantal minder positieve elementen bevat, wordt niet gebruikt. Bij Forever zijn alle producten gebaseerd op een zeer hoge dosis Aloë Vera gelei.

Het productassortiment bevat naast de vier dranken, producten die ieder gezin reeds dagelijks gebruikt voor persoonlijke verzorging, huid- en gezichtsverzorging, cosmetica, voedingssupplementen en producten voor dieren. Daarnaast nog een beperkt assortiment bijenproducten.


Wat doet de Aloë Vera van Forever Living?

 • Reinigt en ontslakt het spijsverteringskanaal
 • Werkt antiseptisch
 • Harmoniseert het lichaam
 • Normaliseert de darmflora
 • Verhoogt de weerstand
 • Kalmeert de zenuwen
 • Verlicht de pijn
 • Bevordert het herstellend vermogen van de huid
 • Remt ontstekingsreacties en jeuk
 • Dringt snel en diep door alle huidlagen heen
 • Is volkomen veilig

Voor meer info over de Aloë Vera en bijenproducten van Forever, kun je een kijkje nemen op mijn webshop.